Classicnewcar.us


cuppacakepalace: ALL SPORT CUPCAKE IN 1 ENTRY

cuppacakepalace: ALL SPORT CUPCAKE IN 1 ENTRY

Salam PinatbateAlhamdulillah rezeki dari Allah kan.Dah mula mengajarkan???Rajin ibu ke dapur ye...Wslm Wah....pandai Pinat! betul-betul nampak macam yang orang Jepun masak. akaaakkkk! pinggan kita serupa! salam pinat,anak2 kak nab suka buat nih...tapi kami kat kuantan tak jumpa beras camtuh...hentam guna beras wangi siam mari! salam pinat,anak akak suka makan sushi tapi akak tak pandai buat..ni boleh la cuba..terima kasih berkongsi resepi wahh.. skali tgk macam lemang pon ade.. kang raye boleh ah mak pinat hidang shushi.. ;D Salam PinatbateJust nak kata...betul kata cikgu Sonata ari nii comment ada problem .Actually akak 1st tau...tapi ngapa tak da yer???? Komen akak tadi..."Dah start ngajar ke belum??? Untung anak2 mak rajin buat bekal..." Lebihkurangla camtu la bunyinya daya ingatan lupa lak.Wslm kaksurajin ikut angin.. Pakman..haha! Jepun gelak agaknya tengok shushi versi makcik jawa..Jepun letak cuka apa ntah dekat nasi tu..saya letak garam dan gula sikit buat rasa kat nasi.. KOG..akak dah lamaaa perasan...:D KakNab..Hentam sajalah..beras Siam pun boleh ..lagi wangi..hehe Kak sidah..boleh letak macam-macam isi ikut suka..senang jer kan.. Bna..erkk..Bna makan shushi gak ker ? ingat makan spaghetti dgn burger MD jer ..kalau nak boleh jer..tak payah buat lemang+rendanglah raya tahun ni..senang tu Kaksu..Memang pagi tadi kotak komen ada problem..tak boleh masuk.. Saya pun bikin sushi sendiri kadang kala.Tapi caraku lebih senang, tak payah pakai nori.Pernah makan Chirashizushi tak?Saya letak ikan dan timun saja. :) 1ondoncalling..Saya tak pernah guna chirazishushi..Bila awak buat shushi nanti boleh tunjukkan caranya dalam blog? pinat..tak pernah umor akak makan sushi ni..apa isi tengah nya tu..ye,, well done. sangat menyelerakan! kak Erna..isinya saya letak crab stick dengan telur dadar ..nak letak timun,anak-anak tak mau..kalau tak lagi best..krap krup nyumm..nyumm..:D uncle..alamak uncle..malu lah dgn aunty..(> <) wah kak pint....idea menarekbestnya shuntekkkkkkkk makpinat tau x makpinat ni cool ?hahaha sukaaaa.hari tu pun memg nak beli beras yg tu. tp mama tak kasi.nanti nak beli senyap2. haha.MAKPINAT COOL ! Catat Ulasan My Japanese name is Wazuka Higashikuni.Take The Original Japanese Name Generator by Shu today!Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator. Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com



Post a Comment BLOG_CMT_createIframe('https://www.blogger.com/rpc_relay.html');





#Contact US #Terms of Use #Privacy Policy #Earnings Disclaimer